NZXT Apollo Steel Midtower
  • NZXT Apollo Steel Midtower

NZXT Apollo Steel Midtower

1.439,15 kr.
Inkl. moms

NZXT Apollo er et fleksibelt midtower gamingkabinet der giver høj ydeevne, lavt...

Antal
Referencenummer
APO-002
Leveringstid: 7-10 dage

Kabinetter har igennem lang tid ikke været anset for noget specielt. Men dit valg har kabinet har indflydelse på mange ting, så som komfort, stabiliteten og sikkerheden for dine komponenter, udvidelsesmulighederne med tiden, køleevne og ikke mindst støjniveau.

NZXT er kendt for, at levere high-end kabinetter, som får gode anmeldelser på alle disse punkter.

Apollo-kabinettet her giver god komfort grundet dets lækre design og magnetisk luk af låge. Det skrueløse design gør det nemt og hurtigt, men stadig sikkert, at installere, opgradere eller fjerne komponenter i kabinettet. Med hele 10 drevpladser er der masser af plads til både CD-drev, DVD-drev, Blu-ray-drev, harddiske, solid-state-diske og ja - endda floppy-diske, hvis du måtte ønske dét.

Samtidig er det stor fleksibilitet i forbindelse med dit bundkort - kabinettet er klargjort til op til 7 udvidelseskort du måtte ønske at installere.

Kabinettet kommer desuden med to 120 mm blæsere installere og muligheden for selv at installere en ekstra. Blæserne er silent-typen, der betyder, at trods deres store størrelse og ydeevne larmer de ikke. Blæserne er allerede taktisk placeret på siden og i bagenden af kabinettet for taktisk at køle de vitale komponenter mest. Desuden har blæseren i siden blå lysdioder der giver et lækkert lys gennem plastikruden i siden.

Specifikationer

Størrelse: Mid-tower
Bundkort understøttet: ATX, Mikro-ATX og Baby-ATX
Interne 3.5" drevpladser: 4 styks
Eksterne 3.5" drevpladser: 1 styks
Eksterne 5.25" drevpladser: 5 styks
Lydindgange: Intel HD og AC 97 understøttelse af 7.1 og 5.1 lydsystemer
Firewire port: Ja
USB 2.0 porte: 2

Bredde: 218 mm
Højde: 438 mm
Dybde: 536 mm
Vægt: 7.2 kg

Konstruktion: Metal

APO-002

Specific References