LG W2361V-PF 23" TFT Full HD Skærm
  • LG W2361V-PF 23" TFT Full HD Skærm

LG W2361V-PF 23" TFT Full HD Skærm

2.941,40 kr.
Inkl. moms

Stor, lækker og super moderne skærm fra LG på hele 23" med den native Full...

Antal
Referencenummer
W2361V-PF
Leveringstid: 7-10 dage

Få topkvalitet og de nyttigste funktioner uden at betale en formue.

Med LG's W2361V-PF er du godt med når det kommer til computerskærme. Skærmen tilhører LG's  61 serie som kombinerer det bedste teknologi, kvalitet og nyttige funktioner til et lækkert design af høj kvalitet.

Med Cinema Mode er det nemmere at fokusere på videoklip på nettet. Mange gange er videoer på nettet i lav opløsning og egner sig derfor ikke til at blive vidst i fuldskærm på en stor skærm. Med LG's cinema mode reduceres lyset rundt om det vigtige, så du ikke distraheres af bannere, tekst og links.

Takket være den indbyggede lyssensor, er det muligt, at få skærmen til at justere lyset alt efter omgivelserne. Hvis det er meget lyst skal skærmen ligeledes skrue op for lyset, for stadig at fremstå tydelig og omvendt. Samtidig med at være strømbesparende behjælper denne funktion komforten for dine øjne.

Live Sensor er en smart funktion, som lader din skærm gå i standby hurtigere end ellers. Med denne teknologi kan din skærm indstilles til, at tænde når du nærmer dig den og dermed være slukket når du ikke bruger den - uden bøvl. Det er ikke bare en åbenlys mulighed for at tænke lidt på miljøet, men det forøger også produktets levetid.

Slut med, at bruge for lang tid foran computeren. Time Control er en funktion der valgfrit kan tændes, hvor et tidsinterval angives. I henhold til intervalet signalerer skærmen når du bør tage en pause.

Specifikationer

Responstid: 2ms
Lysstyrke: 300 cd/m²
Diagonal: 23"
Betragtningsvinkel: 170° (vandret), 160° (lodret)
Billedformat: 16:9
Opløsning: 1920x1080 (full HD)
Strømforbrug: 42W (drift), 1W (standby)
Indgange: DVI-D, VGA, HDMI

W2361V-PF

Specific References