Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD
  • Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD
  • Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD
  • Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD
  • Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD
  • Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD

Hvid HDD Docking Station 2,5" & 3,5" SATA HDD

556,33 kr.
Inkl. moms

Lækker hvid HDD dock (SATA only)

Antal
Referencenummer
10512
På lager

Hvid farve HDD docking station (SATA 2,5" 3,5")

Denne docking station er ikke bare kanon smart. Den ødelægger heller ikke dit lille mac-univers' æstetik, for den er genialt designet og så er den hvid ! :-)

 

Denne harddisk docking station kan gøre dit hjemmenetværk eller kontornetværk meget nemmere. Det er nemlig blevet utrolig nemt for at skifte harddisk mellem computere og på den måde dele information. Og det er faktisk ganske enkelt. Denne docking station fra Startech støtter både de små 2,5 tommer harddiske og de større 3,5 tommer harddiske. Og så understøtter den faktisk både harddiske af typen SATA I og SATA II.

Den virker på den måde, at du sætter din interne harddiske i docking stationen og så kan du med et enkelt USB-kabel overføre fra harddisken til din computer eller bærbar, hvor som helst det skal være. Kablet følger selvfølgelig med produktet.

Sæt dine harddiske ned i denne docking station (2,5" eller 3,5" (fra bærbar eller stationær)), og wupti så er de at finde i "denne computer", finder, devfs eller hvad det nu hedder i de forskellige operativsystemer.

Docking station kører med plug’n’play-systemet. Det betyder, at du bare skal sætte stikket i, og så sørger den selv for at installere drivere, så dit styresystem og harddisken kan spille sammen. Den understøtter Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7 (32- og 64-bit).Windows: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7 (32-bit and 64-bit) - og selvfølgelig også Mac & Linux. Det er en standard mass storage usb chip der sidder i.

Hvis du skal overføre store mængder data mellem to computere eller flere, så kan det også være en fordel at anskaffe sig flere docking stationer. På den måde skal du blot flytte harddisken og så har du adgang til alle de samme data, som på andre maskiner.

 

Derudover har Startech sørget for en lækkert og solidt kontordesign, der ikke støjer på skrivebordet eller fylder særlig meget. Faktisk måler den kun 130 gange 70 gange 95 millimeter.
Så med denne harddisk kan der igen blive brug for gamle interne harddiske, der ligger og støver. Og du behøver ikke have den store skruetrækker frem for at skille en stationær computer fra hinanden. Enkel tilslutning, nem at bruge og understøtter både store og små harddiske.

Tekniske specifkationer

  • Lynhurtig USB 2.0 
  • HDD's understøttet: ALLE 2,5" & 3,5" harddiske med SATA interface. Alle harddiske af nyere årgang (fra ca. årtusindeskiftet) er SATA.
  • Strømforsyning medfølger
  • Plug & Play: Virker i alle operativsystemer, Windows, Mac, Linux
  • Dimensioner: 130x72x95mm
10512
1 Enhed

Specific References

Andre kunder købte også