3.5" eksterne harddiske

3.5" eksterne harddiske
Ekstern harddisk du kan tage med dig! Tilslut til enhver computer's USB-port. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Eksterne harddiske vinder på specielt mobilitet og lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt mellem 0,5 og 1,5 kilogram!Værd at vide om 3.5" ekste...
Ekstern harddisk du kan tage med dig! Tilslut til enhver computer's USB-port. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Eksterne harddiske vinder på specielt mobilitet og lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt mellem 0,5 og 1,5 kilogram!Værd at vide om 3.5" eksterne harddiske er, at de kræver ekstern strømforsyning for at fungere - det vil sige, at du skal tilkoble harddisken til både din PC og en stikkontakt.Tilgengæld kan de fås med langt større kapacitet og er oftest væsentligt billigere.Man kan få mange forskellige eksterne harddiske - nogen med mere plads men som fylder mere eller omvendt! Æstestikken spiller også sin rolle, da man kan få forskellige farver og design til enhver smag.Uanset hvilken du vælger er en ekstern 3.5" harddisk altid en god investering, uagtet om det er til backup, arkiv eller andet.
Mere

3.5" eksterne harddiske 2 varer

Underkategorier

  • Over 1TB
    Harddiske med plads til vækst.Disse harddiske kan rumme enorme mængder af data som nemt kan tages under armen. En ekstern harddisk på 1TB kan rumme 125.000 sange, millioner af billeder og 1.000 videoer i høj kvalitet. Så er du på udkig efter masser plads til dine data, er disse harddiske en super god investering uanset om du skal bruge dem til arkiv, fildeling eller backup.
  • Under 1TB
    Harddiske med plads til det nødvendige.Vælg en harddisk med en størrelse der passer til dit behov - der er en ekstern harddisk til alle og enhver. Særligt har eksterne harddiske fra denne kategori vundet indpas fordi de ikke er for store og rummer den nødvendige datakapacitet som et almindeligt hjem måtte have, til at flytte tusindvis af billeder hurtigt og enkelt.
  • Western Digital
    Harddiske som mærkevare Der er mange producenter af eksterne harddiske på markedet, men særligt én skiller sig ud. Western Digital udemærker sig specielt ved deres medfølgende one click backup software og velkendte stabilitet - det rapporteres at fejlmargenen ligger på under 2%. Derudover fås de i et velkendt design og er efterhånden førende på markedet indenfor lagerkapacitet. De er blandt få som udbyder størrelser på 2TB og opefter. Af samme årsag anses Western Digital eksterne harddiske altid som en god investering.
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2