2.5" eksterne harddiske (små)

2.5" eksterne harddiske (små)
Ekstern harddisk du kan have med i lommen! Tilslut til enhver computer's USB-port uden behov for strømforsyning. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Vores små eksterne harddiske vinder på deres små størrelser og meget lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt omkr...
Ekstern harddisk du kan have med i lommen! Tilslut til enhver computer's USB-port uden behov for strømforsyning. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Vores små eksterne harddiske vinder på deres små størrelser og meget lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt omkring 100 gram!2.5" vinder over 3.5" når det kommer til mobilitet. De er mindre og kræver ingen ekstern strømforsyning. Slut til hvilken som helst PC og tilgå dine filer på få sekunder!Tilgengæld er 2.5" lidt dyrere i forhold til hvor stor kapacitet de har.Man kan få mange forskellige eksterne harddiske - nogen med mere plads men som fylder mere eller omvendt! Æstestikken spiller også sin rolle, da man kan få forskellige farver og design til enhver smag.Uanset hvilken du vælger er en ekstern 2.5" harddisk altid en god investering, uagtet om det er til backup, arkiv eller andet. Får du brug for at tage en større mængde data med dig, er den god at have ved hånden.
Mere

2.5" eksterne harddiske (små) 7 varer

Underkategorier

 • Over 500 GB
  Harddiske med plads til vækst - i dag kan harddiske rumme enorme mængder data.En harddisk på 1TB har plads til 125.000 sange, 500 videoer i høj kvalitet og millioner af billeder. Så er du på udkig efter plads til dine data uden at det skal kunne mærkes i lommen så er en 2.5" ekstern harddisk med mere end 500GB plads den rigtige investering for dig.Det er den bedste investering du kan lave uanset om du vil bruge den til backup, arkiv eller andet. - Og så fylder den jo ikke mere end, at du kan have den med i baglommen.
 • Transcend eksterne...
  Harddisken som mærkevare!Af alle producenter af harddiske på markedet er Transcend en af de førende på prisbillig kvalitet til den almindelige og kræsne forbruger. I USA er det et foretrukket mærke som vinder frem - forståeligt nok.Nogle Transcend harddiske er stødsikre og belagt med et særligt materiale der sikrer dine data mod vind, vejr og vand.Det er marinens foretrukne mærke og rapporter viser at fejlmargnen ligger på under 2%. Af samme årsag anses eksterne harddiske fra Transcend altid som en god investering.
 • Under 500GB
  Eksterne harddiske til husbehov med rigelig plads. De fås i størrelser som passer til alle og enhver. Særligt har harddiske fra denne kategori vundet indpas idet de ikke er for store og rummer den nødvendige plads til de flestes behov. Du kan transportere tusindvis af familiebilleder, dokumenter, musik eller videoer på en 500GB harddisk og have den med i lommen!En ekstern harddisk er en super investering om du ønsker at benytte den til backup, transport af data eller andet.
 • Western Digital...
  Harddisken som mærkevare!Af alle de mange producenter på markedet er det Western Digital der skiller sig mest ud! Western Digital udmærker sig specielt ved deres medfølgende one-click-backup software og velkendte stabilitet - det rapporteres at fejlmargnen er under 2%.Western Digital er kvalitet og driftsikkerhed anbefalet af virksomheder, teknisk anlagte personer og nørder. Samtidig er deres lækre, velkendte design prikken over i'et som bør få de mest kræsne forbrugere op af stolen.Western Digital fører på markedet med bedste kvalitet uden at ofre lagerkapaciteten og prisen. De er altid og fortsat de første og eneste der sidder med de højeste kapaciteter - de er en af få der tilbyder 1TB eksterne harddiske i størrelsen 2.5" (små harddiske).Western Digital har lang garanti og er af samme grund altid en god investering om du skal bruge din eksterne harddisk til backup, fornøjelse eller bare til pynt.
Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7