Overvågning

Overvågning
Tillid er godt - overvågning er bedre. Opdag bjørnebanden på rov - hold øje med konen - eller naboen. Mulighederne er mange - her er udstyret der kræves.

Overvågning 179 varer

Underkategorier

  • Spion udstyr
    Sjovt og billigt spion udstyr til din indre spion, Olsens-IT opfordrer ikke til at man kan lave nogle fede pranks og optage dem til youtube. Her finder du apparater til aflytning, hemmelige optagelser og andet.
  • Hjemmesikkerhed
    Hos Olsens It har vi et bredt udvalg af overvågningskameraer og udstyr til privatbrug. Et sortiment, der også inkluderer virkelighedstro, men falske dummy kameraer. Et dummy kamera er essentielt for dig, der gerne vil skræmme indbrudstyvene væk, uden der bliver optaget på film.Hvis du ønsker en videoovervågning, så byder vi på mange anerkendte mærker der fås til både inden- og udendørs brug.Vi garanterer for at du finder det rigtige til dine præcise behov. Denne kategori byder på alt der skal til for at sikre dit hus og for at give dig en sikker følelse.Fælles for alle kameraerne er, at de er lette at installere. Flere fås i trådløs version, så du slipper helt for opsætning af kabler.
pr. side
Viser 1 - 12 af 179
Viser 1 - 12 af 179