Eksterne diske

Eksterne diske
Køb en ekstern harddisk online hos Olsens IT. VI har Danmarks bedste og billigste udvalg af eksterne harddiske. Få eksterne harddiske bragt til døren - nemt og enkelt - dag til dag levering eller mulighed for afhentning i hjertet af København. Her kan du gøre et godt køb og få den bedste pris på den bedste kvalitet. Alle harddiske på siden er la...
Køb en ekstern harddisk online hos Olsens IT. VI har Danmarks bedste og billigste udvalg af eksterne harddiske. Få eksterne harddiske bragt til døren - nemt og enkelt - dag til dag levering eller mulighed for afhentning i hjertet af København. Her kan du gøre et godt køb og få den bedste pris på den bedste kvalitet. Alle harddiske på siden er lagervarerer og kan leveres fra dag til dag. Vores udvalg ligger i 2.5" og 3.5" USB harddiske. 2.5" harddiske er de mindste i størrelsen og vejer som regel ca. 100g. De er meget transportable og fleksible og kræver ingen strømforsyning - slut til computeren og du er klar. 3.5" harddiske er lidt bililgere men vejer som regel mellem et halvt og et helt kilogram. De er mindre fleksible men har en større kapacitet, med den ulempe at de kræver tilslutning til stikkontakt - fordelen er prisbillig kapacitet. *Bemærk venligst at visse harddiske leveres uformateret og du skal selv formatere dem.
Mere

Eksterne diske 47 varer

Underkategorier

  • 2.5" eksterne...
    Ekstern harddisk du kan have med i lommen! Tilslut til enhver computer's USB-port uden behov for strømforsyning. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Vores små eksterne harddiske vinder på deres små størrelser og meget lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt omkring 100 gram!2.5" vinder over 3.5" når det kommer til mobilitet. De er mindre og kræver ingen ekstern strømforsyning. Slut til hvilken som helst PC og tilgå dine filer på få sekunder!Tilgengæld er 2.5" lidt dyrere i forhold til hvor stor kapacitet de har.Man kan få mange forskellige eksterne harddiske - nogen med mere plads men som fylder mere eller omvendt! Æstestikken spiller også sin rolle, da man kan få forskellige farver og design til enhver smag.Uanset hvilken du vælger er en ekstern 2.5" harddisk altid en god investering, uagtet om det er til backup, arkiv eller andet. Får du brug for at tage en større mængde data med dig, er den god at have ved hånden.
  • 3.5" eksterne harddiske
    Ekstern harddisk du kan tage med dig! Tilslut til enhver computer's USB-port. Som udgangspunkt virker alle vores harddiske uden driver og på både Windows og Mac OSX. Eksterne harddiske vinder på specielt mobilitet og lave vægt. Ta' milliarder af bytes med dig - de vejer normalt mellem 0,5 og 1,5 kilogram!Værd at vide om 3.5" eksterne harddiske er, at de kræver ekstern strømforsyning for at fungere - det vil sige, at du skal tilkoble harddisken til både din PC og en stikkontakt.Tilgengæld kan de fås med langt større kapacitet og er oftest væsentligt billigere.Man kan få mange forskellige eksterne harddiske - nogen med mere plads men som fylder mere eller omvendt! Æstestikken spiller også sin rolle, da man kan få forskellige farver og design til enhver smag.Uanset hvilken du vælger er en ekstern 3.5" harddisk altid en god investering, uagtet om det er til backup, arkiv eller andet.
  • 1.8" eksterne...
    Disse eksterne harddiske er på grænsen til at være et USB-stick - men savner du noget der kan indeholde lidt flere data og er lidt billigere end USB-sticks, så har vi svaret!Miniharddiske der kan stoppes i lommen og ikke kræver strømforsyning. De fungerer som et USB-flashdrev, men fordelene er langt flere.Køb en miniharddisk og vær' mobil i morgen - Ta' familiens billeder med i lommen og vis dem på hvilken som helst computer.
pr. side
Viser 1 - 12 af 47
Viser 1 - 12 af 47