Harddiske

Harddiske
Olsens IT er kongen af harddiske i København City og vi har det største udvalg af harddiske til bærbare, stationære PC'ere, servere og netværk! Har du brug for en ekstern harddisk? Om du ønsker høj mobilitet frem for kapacitet eller omvendt er ligegyldigt, du finder produktet her. Vi har også harddiske til ældre computere (Parallel ATA, IDE). Co...
Olsens IT er kongen af harddiske i København City og vi har det største udvalg af harddiske til bærbare, stationære PC'ere, servere og netværk! Har du brug for en ekstern harddisk? Om du ønsker høj mobilitet frem for kapacitet eller omvendt er ligegyldigt, du finder produktet her. Vi har også harddiske til ældre computere (Parallel ATA, IDE). Computerens harddisk er computerens lager hvor du gemmer alle dine filer, programmer og andre programmer. Derfor er dit behov for harddiskstørrelse direktet påvirket af om du har mange billeder, spil og film eller om din computer hovedsageligt skal rumme dokumenter og mails. Det er ofte muligt at tilslutte en ekstra harddisk og ellers er muligheden for en ekstern harddisk der hvis du løber tør for plads. Det kan også være en god ide at udskifte en gammel harddisk med en nyere frem for at beholde den gamle, da den kan være en flaskehals og sløve dit system. Eksterne harddiske er også en åbenlys mulighed for backup - har du noget at miste, hvis din computer bliver stjålet? Sørg for at have en ekstern backup med alle dine vigtige og uerstattelige filer og billeder. Olsens IT har ikke bare de bedste priser - vi leverer kun ypperste kvalitet og du er velkommen til at kontakte os og få rådgivning - kontakt os endelig og spørg ind til produkterne.
Mere

Harddiske 12 varer

Underkategorier

 • Adaptere, bokse, m.m.
  Olsens IT har et stort udvalg af harddisk tilbehør til faste lave priser. Alt tilbehør sælges med 2 års reklamationsret og vi har harddisk tilbehør til ethvert behov, så kig ind på siden og se nyheder jævnligt og køb dit næste harddisk tilbehør online til nettets bedste pris.
 • Eksterne diske
  Køb en ekstern harddisk online hos Olsens IT. VI har Danmarks bedste og billigste udvalg af eksterne harddiske. Få eksterne harddiske bragt til døren - nemt og enkelt - dag til dag levering eller mulighed for afhentning i hjertet af København. Her kan du gøre et godt køb og få den bedste pris på den bedste kvalitet. Alle harddiske på siden er lagervarerer og kan leveres fra dag til dag. Vores udvalg ligger i 2.5" og 3.5" USB harddiske. 2.5" harddiske er de mindste i størrelsen og vejer som regel ca. 100g. De er meget transportable og fleksible og kræver ingen strømforsyning - slut til computeren og du er klar. 3.5" harddiske er lidt bililgere men vejer som regel mellem et halvt og et helt kilogram. De er mindre fleksible men har en større kapacitet, med den ulempe at de kræver tilslutning til stikkontakt - fordelen er prisbillig kapacitet. *Bemærk venligst at visse harddiske leveres uformateret og du skal selv formatere dem.
 • Harddisk controllere
  Olsens IT har et stort udvalg af harddisk controllere til faste lave priser. Alle harddisk controllere sælges med 2 års reklamationsret og vi har controllere til de fleste harddiske, så kig ind på siden og se nyheder jævnligt og køb din næste controller online til nettets bedste pris.
 • Netværks diske
  Netværksharddiske er geniale og efterhånden blevet noget som alle har råd til. Den fungerer som en almindelig ekstern harddisk... bortset fra at den ikke bliver tilkoblet en PC direkte - men dit netværk. Således kan alle husets eller arbejdets PC'ere tilgå filerne samtidig. Eller du kan læse og skrive til den fra ekstern lokation. På den måde er det nemt at dele filer mellem PC'er uden at skulle flytte rundt på en harddisk eller rode med kabler. Netværks-harddiske eller NAS (Network Attached Storage) udmærker sig ved at gøre dine filer tilgængelige på netværket den er koblet til. Alle på netværket kan dele filer med hinanden - det kunne snildt være til dit eget opsatte trådløse/kabel hjemmenetværk. Man kan altså vælge at lægge fælles filer (musik, billeder, film etc.) på serveren, så kan alle pc'er i husstanden få fat i dem. Netværksharddisken fungerer altså som en server for netværket.
Viser 1 - 12 af 12
Viser 1 - 12 af 12