Hardware

Hardware
Billig Kvalitets Hardware Alt muligt. Vi er måske ikke totalleverandører, - men masser af spændende ting - det har vi.

Hardware 672 varer

Underkategorier

 • Harddiske
  Olsens IT er kongen af harddiske i København City og vi har det største udvalg af harddiske til bærbare, stationære PC'ere, servere og netværk! Har du brug for en ekstern harddisk? Om du ønsker høj mobilitet frem for kapacitet eller omvendt er ligegyldigt, du finder produktet her. Vi har også harddiske til ældre computere (Parallel ATA, IDE). Computerens harddisk er computerens lager hvor du gemmer alle dine filer, programmer og andre programmer. Derfor er dit behov for harddiskstørrelse direktet påvirket af om du har mange billeder, spil og film eller om din computer hovedsageligt skal rumme dokumenter og mails. Det er ofte muligt at tilslutte en ekstra harddisk og ellers er muligheden for en ekstern harddisk der hvis du løber tør for plads. Det kan også være en god ide at udskifte en gammel harddisk med en nyere frem for at beholde den gamle, da den kan være en flaskehals og sløve dit system. Eksterne harddiske er også en åbenlys mulighed for backup - har du noget at miste, hvis din computer bliver stjålet? Sørg for at have en ekstern backup med alle dine vigtige og uerstattelige filer og billeder. Olsens IT har ikke bare de bedste priser - vi leverer kun ypperste kvalitet og du er velkommen til at kontakte os og få rådgivning - kontakt os endelig og spørg ind til produkterne.
 • Drev
  Her finder du et bredt udvalg af interne og eksterne drev til din computer. Skal du have opgraderet din stationær? Vi har interne CD-, DVD- og BluRay afspillere og -brændere. Vi har både IDE og SATA diskdrev, samt afspillere og/eller brændere. Har du en notebook uden diskdrev eller en ældre bærbar der ikke kan afspille DVD eller BluRay? En ekstern brænder og afspiller er løsningen på problemet. Diskdrevet sluttes til computerens USB-port.
 • Kabinetter
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af kabinetter og tilbehør, til såvel gaming, kontor samt hjemmet. Skal du bruge et basis kabinet uden de store armbevægelser, kan du med fordel kigge på desktop sektionen, men skal det være til gaming, kan du se i tower kategorien.
 • Medier
  Køb brændbare medier og tilbehør. DVD+R er brændbare DVD'er som du kan brænde dine egne hjemmefilm ned på og afspille.
 • Print & kopier
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af print & kopi samt blæk & toner til printer, nye såvel som gamle. Står du og skal bruge en printer skal du kende dit behov - og spørge dig selv om du vil printe billeder eller kun dokumenter. Skal du bruge meget print, kan du med fordel kigge på laserprinter kategorien, men behøver du lidt af hvert, kan du se under all-in-one kategorien.
 • Processorer
 • Skærme & Grafikkort
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af displays, fladskærme såvel som pcskærme. Står du og skal bruge en skærm skal du beslutte dig for hvilken grad af fleksibilitet du ønsker - ønsker du høj ydelse fremfor mange tommer eller omvendt? Skal du bruge en skærm eller et grafikkort til din computer som er af ældre årgang har du højst sandsynligt brug for en CRT skærm, eller et skærmkort med AGP.
 • Tastatur & Mus
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af mus & tastur, samt kvm switches. Står du og skal bruge et tastatur eller en mus skal du gøre op med dig selv om du sætter komfort over pris og til hvilket formål, f.eks gaming/spil det skal bruges til. Skal du bruge et basis sæt til hjemmet, kan du med fordel kigge på vores billig sektion, men er det til spil og eller hjemmekontor, kan du se under sæt kategorien.
 • USB 3.0!
  USB 3.0 er den nye og lynhurtige USB-standard, som blæser hastighederne i vejret på USB-enheder.
 • Vedligeholdelse
  Produkter til rengøring og vedligeholdelse af din hardware - køb det hos Olsens IT.
 • Batterier
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af batterier til bærbare, notebooks såvel som netbooks, kamera, videoudstyr og telefoner, herunder også iPhone.Står du og skal bruge et batteri skal du kende modellen på enheden den skal isættes - og være opmærksom på at der er udgåede såvel som nye modeller!Skal du bruge et standard batteri, har vi også det, alt fra A-AAA m.m., men mangler du måske et særligt batteri, kan vi altid undersøge markedet for dig og vende tilbage.
 • Kabler
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af kabler, til lyd, billede og pc samt meget mere.Står du og skal bruge et kabel skal du beslutte dig for hvilken grad af fleksibilitet du ønsker - ønsker du høj kvalitet fremfor mobilitet eller omvendt?Skal du bruge et video kabel til et tv som er af ældre årgang har du højst sandsynligt brug for et SCART kabel, men har du et nyere tv skal du måske bruge et HDMI kabel.
 • Netværksudstyr
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af netværksudstyr, kabler såvel som andet tilbehør.Står du og skal bruge en hub kan du med fordel kigge her på siden og finde ud af om - det skal være høj hastighed fremfor mange porte, omvendt eller begge dele.Skal du bruge en hub i forbindelse med en særlig begivenhed, måske et LAN party, så kig i switches, eller netkort.
 • Billigt nørdeværktøj
 • Ladere, omformere, m.v.
 • Lyd
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af højttalere, headset og mp3, radioafspillere samt meget mere.Står du og skal bruge et højttalersæt skal du beslutte dig for hvilken grad af fleksibilitet du ønsker - ønsker du høj lyd fremfor kvalitet eller omvendt?Skal du bruge et headset til din mp3 afspiller eller skype kan du med fordel kigge i headset sektionen, men skal du have boigraflyd derhjemme så kig i lydsystem kategorien.
 • Mediecenter
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af mediecenter og tilbehør, med såvel windowsplatform som uden.Står du og skal bruge et mediecenter skal du kende dit behov - og spørge dig selv om du vil prioritere ydelse over mobilitet og opgraderings frihed eller begge.Skal du bruge et basis mediecenter uden de store armbevægelser, kan du med fordel kigge på Western Digital, men behøver du større råderum, kan du se under Microsoft kategorien.
 • Til bilen
  Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af biltilbehør, opladere såvel som konsol samt audio/video tilslutninger.Står du og skal bruge en billader skal du kende dit behov - og spørge dig selv om du kun skal bruge til telefoni eller generelle enheder og måske audio/video.Har du en ældre bil er det ikke noget problem, da de fleste ladere m.m. er bagudkompatible, men skulle det vise sig ikke at passe ind, kan du se i billader kategorien for særlige enheder.
 • HDMI Skiftere
  Skift let mellem tre HDMI kilder såsom DVD-afspillere, spilkonsoller og meget mere.
 • Køling
  Diverse former for køling til computeren. F.eks. blæser til CPU-køleren, blæsere til kabinettet eller andre kølere, som gør dig i stand til at holde temperaturen i din computer under kontrol.
 • USB tilbehør
  Her er det muligt, at finde tilbehør til USB produkter.
 • PCI-Express
  Under "PCI-Express" har Du mulighed for at finde udstyre til din computer i forbindelse med PCI-kabel.
 • UPS
 • Strømadaptere
  Strømadaptere
pr. side
Viser 1 - 12 af 672
Viser 1 - 12 af 672