Telefoni

Telefoni
Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af telefoner og tilbehør, til såvel fastnet, mobil samt iptelefoni.Står du og skal bruge en mobil skal du kende dit behov - og spørge dig selv om du vil prioritere pris over ydelse samt mobilitet eller begge.Skal du bruge en basis fastnet telefon uden de store armbevægelser, kan du med fordel kigge på...
Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af telefoner og tilbehør, til såvel fastnet, mobil samt iptelefoni.Står du og skal bruge en mobil skal du kende dit behov - og spørge dig selv om du vil prioritere pris over ydelse samt mobilitet eller begge.Skal du bruge en basis fastnet telefon uden de store armbevægelser, kan du med fordel kigge på fastent sektionen, men skal det være til internet/skype, kan du se i IP kategorien.
Mere

Telefoni 510 varer

Underkategorier

 • Alle telefoner
 • Opladere
  Opladere til mobil telefoner.
 • Telefoner
 • Tilbehør
 • iPhone Tilbehør
  iPhone er en multimedie- og internetkompatibel smartphone, der blev offentliggjort af Apple's administrerende direktør Steve Jobs i hovedtalen på Macworld Conference & Expo den 9. januar 2007. Den 9. juni 2008 blev en ny udgave, iPhone 3G, annonceret vedApple Worldwide Developers Conference i San Francisco, Californien, som blev lanceret den 11. juli i 70 lande, heriblandt Danmark. iPhone 3GS blev annonceret 8. juni 2009, også til WWDC, og blev lanceret i Danmark den 31. juli. iPhone 4 blev annonceret 7. juni 2010.iPhone 3G var den første version af iPhone, der bliver lanceret i Danmark, og Telia var den første teleoperatør, der fik muligheden for at sælge den i Danmark, mens 3 og Telenor begyndte at sælge den i 2009. Kort efter kunne iPhone 3GS fås hos alle tre selskaber. Hos Olsens IT har vi et bredt udvalg af iPhones og iPhone tilbehør, iPhone kabler, ladere såvel som covers & etuier.Står du og skal bruge en iPhone skal du beslutte dig for hvilke typer af opgaver den skal løse - er dit behov til almindelig telefoni fremfor multimedie eller omvendt?Skal du bruge en mindre kraftig telefon og er størrelsen en prioritet, har du højst sandsynligt brug for en mindre smartphone, men mindre kan også gøre det og her kunne en Handy være sagen.
 • Uoriginale batterier
  Uoriginale mobiltelefonbatterier - høj kvalitet til lavpris.
pr. side
Viser 1 - 12 af 510
Viser 1 - 12 af 510